PCR test inclusief reiscertificaat vanaf €85,-

 

  • Keuze uit PCR test middels keel- en neusswab (€85,=) of middels speekselafname (€99,=); prijs is inclusief certificaat
  • Certificaat is geschikt om internationaal te reizen (in 8 talen) en inbegrepen in het tarief 
  • Uitslag en (reis-)certificaat PCR-test: op de ene dag testen, uiterlijk de volgende dag ‘s avonds de uitslag via de app (testkit.consentry.com)
  • Spoed en uitslag op dezelfde dag? Mail naar info@coronasnelcheck.nl
    voor 10.30 uur getest, ‘s avonds de uitslag (middels keel- en neusswab €129,= / middels speekselafname €139,=).
  • PCR testen worden elke dag afgenomen, behalve op zaterdag
  • Laboratorium PCR-test: ISO gecertificeerd / gevalideerd door het RIVM 
  • Testlocaties in Amsterdam (Noord, Centrum, Zuid), Amersfoort, Utrecht en Laren
  • Weekend: locaties Amsterdam Centrum en Laren zijn open
Direct afspraak maken

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak

Kies voor één van onze coronatest locaties en boek een test. Je kunt kiezen uit de PCR test waarbij we een neus- en keelswab afnemen (€85,= inclusief reiscertificaat) of de PCR test middels speekselafname (€99,= inclusief reiscertificaat).

Je ontvangt de bevestiging

Controleer je e-mail voor de bevestiging.

Je gaat voor de PCR test naar onze testlocatie

Download de app ‘consentry’ op je telefoon. Deze app gebruiken we om je te informeren over je testresultaat en certicaat. Je test wordt aan deze app gekoppeld en je persoonlijke gegevens blijven op je toestel (ze worden dus niet op een server van het laboratorium Bright Labs/Healthmark of consentry opgeslagen). De enige uitzondering is in het geval dat je test positief is, dan is ons laboratorium (Bright Labs/Healthmark) verplicht dit te melden bij de GGD. Hiervoor heb je dan zelf ook vooraf actief toestemming gegeven.

Vergeet niet je ID-bewijs mee te nemen waar je mee gaat reizen (je paspoort of ID-kaart, rijbewijs is niet voldoende) en ook je mondkapje niet en zorg dat je op tijd bent, niet te vroeg en ook niet te laat.

Op locatie registreer je je bij de registratiebalie: je laat je ID zien en je scant de QR-code die onze tester aan je geeft. Je vult alle gegevens in en registreert je. Je laat aan onze tester je registratie zien en dan word je getest.

Test

De test wordt altijd afgenomen door medisch geschoold personeel.

Resultaat

Als je op de ene dag bent getest, ontvang je uiterlijk op de volgende dag ‘s avonds de uitslag van je test via de app ‘Consentry’. Als je hebt aangegeven in deze app dat je een pushbericht wil ontvangen, dan ontvang je de melding zodra je testuitslag en je certificaat beschikbaar zijn in de app. Je hoeft dus niet op een e-mail (die in je spam terecht kan komen) of SMS/telefoontje te wachten voor de uitslag. De uitslag blijft ook beschikbaar in je app.

Je reiscertificaat kun je vanuit de app in 8 talen (NL/EN/FR/DE/IT/PL/RU/SP) ophalen. Bij iedere testuitslag, positief en negatief, kun je in de app zelf een certificaat (pdf) ophalen en deze vervolgens printen, verzenden of delen wanneer dit nodig is voor een reis of gezondheidsverklaring voor bijv. een werkgever.

Mocht je vragen hebben over je uitslag dan kun je contact met hen opnemen via info@healthmark.nl. Je test wordt geanalyseerd door Brightlabs. Mocht er iets niet goed zijn gegaan bij je test dan nemen zij contact met je op. Brightlabs voert altijd een 2e analyse uit mocht de 1e om welke reden dan ook geen uitslag kunnen geven. Zij nemen ook contact met je op te laten weten dat ze een 2e analyse gaan uitvoeren.

Testlocaties

Amsterdam Zuid

Cafe Gruter
Willemsparkweg 73-75 – Amsterdam

Amsterdam Centrum

Herenstraat 12C
Amsterdam

Amsterdam Noord

Drive In / Walk In
Johan van Hasseltweg 51 – Amsterdam

‘t Gooi

o.a. Laren, Huizen, Bussum, Naarden en Hilversum

Vanaf 1 maart: Nieuweweg 32 – Laren   (150 meter vanaf oude locatie)

Amersfoort

MBO Amersfoort – Leusderweg 30-34 – Amersfoort

Utrecht

Drive In / Walk In (voor roze stoepbord van coronasnelcheck: inrijden/-lopen bij bord parkeren personeel en doorrijden tot aan de testlocatie)
ROC Midden Nederland – Brandenburchdreef 20 – Utrecht