Over ons

“How are you Diagnostics” is een modern laboratorium dat met de nieuwste technologieën werkt en zich inzet op het gebied van Klinisch Chemisch en Medisch Microbiologisch, Moleculair onderzoek.

Dit doen wij met name voor de particuliere en niet-verzekerde zorg. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zelfafnametesten is dit de volgende stap die wij hebben gezet om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de zorg te bieden, rijp voor de toekomst. Bijna al onze testen worden aangeboden zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft om naar uw huisarts, een prikpost of een medisch specialist te gaan. U kunt onze zelfafnametesten op ieder gewenst moment bestellen en na ontvangst op ieder gewenst moment thuis uitvoeren, zelfs in volledige anonimiteit. Voor een aantal testen is het nog niet mogelijk om dit via een zelfafnameset te doen of volledig anoniem. Dit heeft dan te maken met de moeilijkheidsgraad van de bemonstering en/of een eventuele meldingsplicht bij de GGD die op de bepaling rust.

Onze eigen IT afdeling heeft speciale software en apps ontwikkeld die ons ondersteunen bij de koppeling tussen deelnemer en resultaten. Het onderlinge verwisselen van deelnemers en resultaten is uitgesloten door de rechtstreekse koppeling tussen ons Laboratorium informatiesysteem, de uniek identificeerbare buis en de geregistreerde deelnemer, waarbij onze processen en onze ISO 27001 certificering uw privacy ten alle tijden waarborgen.

Wij vinden dat het belangrijk is om testen zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden, met de kwaliteit die binnen laboratoria algemeen geaccepteerd is. De resultaten moeten natuurlijk volledig betrouwbaar zijn en door een arts geïnterpreteerd, zodat de juiste vervolgstappen kunnen worden geadviseerd. Met dit doel voor ogen hebben wij ons eigen laboratorium opgezet.

Ons bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en werkt uitsluitend met ervaren laboratorium professionals. Voor de interpretatie van resultaten hebben wij een arts microbioloog (BIG: 490 231 532 01) in dienst.

Op onze tijdelijke corona test locaties werken wij samen met een organisatie bureau, met ruim 20 jaar ervaring met het inzetten van goed getrainde, gastvrije medewerkers, die de testen bij particuliere en zakelijke klanten afnemen.