Testlocatie Laren

Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 6 – Laren

Open op werkdagen van 08.30-17.30 uur

Ook voor de gemeente Bussum, Naarden, Eemnes, Blaricum, Huizen, Almere, Hilversum en Baarn

U

Hoe kom ik er?

Onze corona testlocatie in Laren is elke werkdag open. Je kunt hier terecht voor een PCR- of sneltest met of zonder reiscertificaat, tegen voordelige tarieven. Onze locatie in Laren bevindt zich op het eigen parkeerterrein (gratis parkeren) achter het oude Rabobank gebouw (inrit links van het pand) en op 2 minuten loopafstand van de bushalte Nigtevecht. Deze locatie is goed bereikbaar voor mensen uit nabijgelegen plaatsen zoals Hilversum, Blaricum, Baarn, Huizen, Bussum, Naarden, Eemnes en Valkeveen.

t

Hoe werkt het?

Iedereen is welkom op onze corona testlocatie in Laren, maar maak wel eerst een afspraak via de website. Betaal vooraf gemakkelijk en veilig via iDeal of creditcard, voor de laagste prijs in Nederland. Via de mail ontvang je dan een afspraakbevestiging. Tijdens je boeking moet je jouw persoonlijke gegevens voor het certificaat invullen. Deze informatie wordt alleen voor dat doel gebruikt. De enige uitzondering is dat als jouw test positief is, ons laboratorium (HAY Diagnostics) verplicht is dit te melden bij de GGD. Je hebt ons hiervoor je actieve toestemming gegeven. Vergeet niet je legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart, rijbewijs is niet voldoende) en je mondmasker mee te nemen en kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat. Op locatie meld je je aan bij de inschrijfbalie: je laat jouw ID zien en jouw testcode wordt aangemaakt. Nadat je bent getest, ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke gebruikersnaam wanneer jouw monster door ons laboratorium wordt verwerkt. Zodra jouw testresultaat beschikbaar is, ontvang je een sms en e-mail met login-link (results.howareyoudiagnostics.com) waar je het resultaat en certificaat kunt downloaden. Om dit te doen, ontvang je eerst nog een e-mail met het wachtwoord dat nodig is om uw aanmelding te voltooien. Voor een sneltest is deze registratiewijze niet nodig.

 

Wat bieden wij aan?

Bij onze corona testlocatie in Laren hebben we verschillende soorten betrouwbare en goedkope commerciële tests:

– PCR-test waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€79,95 inclusief reiscertificaat en tijdens daluren voor €75,95 inclusief certificaat)

– Antigeen Sneltest (€39,95 of €49,95 inclusief reiscertificaat / testbewijs) en in daluren €35,95 / €45,95 .

– PCR-test SPOED middels neus- en keelswab €119,95 inclusief reiscertificaat

De test wordt altijd afgenomen door medisch getraind personeel. Zowel onze sneltest als onze PCR- test zijn door het RIVM gevalideerd. Mede dankzij onze samenwerking met MBO Amersfoort en ROC Utrecht is Coronasnelcheck de goedkoopste aanbieder van PCR en sneltests in Nederland. De locaties en het personeel worden allemaal regelmatig gecontroleerd op de juiste medische werkwijze (conform RIVM-richtlijnen) door een onafhankelijke inspecteur van de GGD.

Resultaat en reiscertificaat

Na een PCR-test ontvang je uiterlijk de volgende avond het resultaat van de test.  Via de portal results.howareyoudiagnostics.com kun je het testresultaat bekijken. Bij een corona sneltest ontvang je binnen 1 uur het testresultaat en certificaat per email.

In veel landen is er nu een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve PCR-test met medisch certificaat is meestal nodig om het land in te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden. Soms volstaat een bewijs van een negatieve sneltest of wordt dit zelfs aanvullend vereist.

Met een reiscertificaat kun je onder andere reizen naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zwitserland, etc etc. Wij bieden ook de mogelijkheid tot dit testcertificaat, inclusief bij de PCR test en voordelig en eenvoudig aanvullend te bestellen bij een sneltest. Het reiscertificaat van de PCR test is op te halen via de portal in het Engels. Het reiscertificaat of testbewijs van een sneltest wordt naar je gemaild. Volg uiteraard altijd de adviezen van de rijksoverheid op. Voor de laatste ontwikkelingen rondom de reisinperkingen kunt u terecht op hun website.

 

Omgeving

Onze testlocatie in Laren bevindt zich op de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 6. Deze straat is de doorgaande toegangsweg vanaf de snelweg A1 en Hilversum naar het centrum van Laren.  

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je onze testlocatie in Laren gemakkelijk vanuit verschillende plaatsen. Voor mensen uit de omgeving zoals Hilversum, Blaricum. Bussum, Naarden en Eemnes bevindt onze locatie zich op rond de 5-15 minuten rijden. Zo is het vanaf Blaricum maar 7 minuten rijden en vanaf Bussum maar 9 minuten. De testlocatie bevindt zich achter het oude Rabobank gebouw (huisnummer 6) op een groot parkeerterrein. De ingang van het terrein bevindt zich aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat tussen nummer 4 en nummer 6 (éénrichtingsweg). U passeert een hek en komt vanzelf op het testterrein waar u gratis kunt parkeren. De uitgang is aan de andere zijde van het terrein om een soepele doorstroom te kunnen garanderen.