Testlocatie Huizen

Havenstraat 305 – Huizen

(ingang groene deur om de hoek van het IZIFit pand)

Vanaf 25 mei verhuizen we naar locatie Laren

Maandag t/m Vrijdag – 09:00 – 17:30

Ook voor gemeente Blaricum, Laren, Eemnes, Almere, Bussum, Naarden en Hilversum

Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

U

Hoe kom ik er?

Bij onze locatie in Huizen kun je elke werkdag terecht voor een commerciële coronatest (PCR test of sneltest) tegen voordelige tarieven. Deze locatie is goed gelegen voor iedereen uit Huizen en omgeving, zoals Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Almere, Naarden en Bussum. Met zowel de auto als het openbaar vervoer kun je bij deze locatie terecht.

t

Hoe werkt het?

Iedereen is welkom op onze corona testlocatie in Huizen, maar maak wel eerst een afspraak via de website. Via de mail ontvang je dan een afspraakbevestiging. Betaal vooraf gemakkelijk en veilig via iDeal of creditcard, voor de laagste prijs in Nederland. Download voor een PCR test ook voor je komst de app ‘consentry’ op je telefoon. Deze wordt gebruikt om je te informeren over het testresultaat en om het reiscertificaat toe te sturen. Je test wordt aan deze app gekoppeld en je persoonlijke gegevens blijven op je toestel (ze worden dus niet op een server van het laboratorium Bright Labs/Healthmark of consentry opgeslagen). Er is een uitzondering hierop: wanneer je test positief is, dan is ons laboratorium (Bright Labs/Healthmark) verplicht dit te melden bij de GGD. Hiervoor heb je dan zelf ook vooraf actief toestemming gegeven. Dit geldt ook voor een positieve sneltest. Het certificaat van een negatieve sneltest wordt per email verzonden.

Neem het ID-bewijs waarmee je gaat reizen (je paspoort of ID-kaart, een rijbewijs is niet voldoende) en een mondkapje en wees op tijd (niet te vroeg en niet te laat) op de testlocatie in Huizen.

Zodra je aankomt op onze testlocatie in Huizen registreer je je bij de registratiebalie: je laat je ID zien en voor de PCR test scan je de QR-code die onze tester aan je geeft. Je vult alle gegevens in en registreert je. Je laat aan onze tester je registratie zien en dan word je getest. Voor een sneltest is deze registratiewijze niet nodig.

 

Wat bieden wij aan?

Bij onze testlocatie in Huizen heb je de keuze uit drie verschillende betrouwbare en goedkope commerciële tests:

– Antigeen Sneltest (€40,= of €55,= inclusief reiscertificaat / testbewijs) en een ondiepe neustest voor €49,= (inclusief reisverklaring €64,=).

– PCR test waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€85,= inclusief reiscertificaat)

– PCR test middels speekselafname (€99,= inclusief reiscertificaat).

– PCR-test SPOED waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€129,= inclusief reiscertificaat), voor 11 uur testen, zelfde dag uitslag

– PCR-test SPOED middels speekselafname (€139,= inclusief reiscertificaat), voor 11 uur testen, zelfde dag uitslag

De test wordt altijd afgenomen door medisch getraind personeel. Zowel onze sneltest als onze PCR- test zijn door het RIVM gevalideerd. Mede dankzij onze samenwerking met MBO Amersfoort en ROC Utrecht is Coronasnelcheck de goedkoopste aanbieder van PCR en sneltests in Nederland. De locaties en het personeel worden allemaal regelmatig gecontroleerd op de juiste medische werkwijze (conform RIVM-richtlijnen) door een onafhankelijke inspecteur van de GGD.

Resultaat en reiscertificaat

Na een PCR-test ontvang je uiterlijk de volgende avond het resultaat van de test.  Via de app consentry kun je het testresultaat bekijken. Bij een corona sneltest ontvang je binnen 15-30 minuten het testresultaat per SMS. Zorg er voor dat je controleert of je een SMS binnen hebt gekregen, soms staat het pushbericht dat er een SMS is binnengekomen niet aan.

In veel landen is er nu een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve PCR-test met medisch certificaat is meestal nodig om het land in te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden. Soms volstaat een bewijs van een negatieve sneltest of wordt dit zelfs aanvullend vereist.

Met een reiscertificaat kun je onder andere reizen naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zwitserland, etc etc. Wij bieden ook de mogelijkheid tot dit testcertificaat, inclusief bij de PCR test en voordelig en eenvoudig aanvullend te bestellen bij een sneltest. Het reiscertificaat van de PCR test is op te halen via de app in het Engels met de uitslag in 8 verschillende talen (NL/EN/FR/DE/IT/ES/PL/RU). Het reiscertificaat of testbewijs van een sneltest wordt naar je gemaild. Volg uiteraard altijd de adviezen van de rijksoverheid op. Voor de laatste ontwikkelingen rondom de reisinperkingen kunt u terecht op hun website.

 

Omgeving

Onze locatie in Huizen bevindt zich aan de Havenstraat 305. De Havenstraat ligt langs het water. De ruimte die momenteel fungeert als testlocatie bevindt zich om de hoek van het IZIfit pand. De ingang is te herkennen aan een groene deur. 

Bereikbaarheid

De testlocatie in Huizen is uit verschillende plaatsen goed te bereiken. Voor verschillende locaties in de omgeving zoals Eemnes, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Almere, Hilversum, Baarn en Valkeveen bevindt onze commerciële corona teststraat zich op rond de 10-15 minuten rijden. Zo doe je er vanuit Laren slechts 10 minuten over en vanuit Hilversum 15 minuten. In de buurt van de testlocatie is er veel gratis parkeergelegenheid. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte Baanbergenweg. Ook met het OV is deze locatie dus te bereiken.