Testlocatie Amsterdam Zuid

Johannes Verhulststraat 63 – Amsterdam

 

Maandag t/m Vrijdag – 08:30 – 17:30

Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Ook voor Buitenveldert, de Zuidas, Schiphol en de gemeente Amstelveen

U

Hoe kom ik er?

Bij onze testlocatie in Amsterdam Zuid kun je elke werkdag terecht voor zowel een PCR of snel- coronatest, tegen voordelige tarieven. Deze locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de tramhalte Cornelis Schuytstraat en 6 minuten van de halte Museumplein. Vanuit Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp en Ouderkerk aan de Amstel is deze locatie ook met de auto goed bereikbaar. 

t

Hoe werkt het?

Iedereen is welkom op onze corona testlocatie in Amsterdam Zuid, maar maak wel eerst een afspraak via de website. Betaal vooraf gemakkelijk en veilig via iDeal of creditcard, voor de laagste prijs in Nederland. Via de mail ontvang je dan een afspraakbevestiging. Tijdens je boeking moet je jouw persoonlijke gegevens voor het certificaat invullen. Deze informatie wordt alleen voor dat doel gebruikt. De enige uitzondering is dat als jouw test positief is, ons laboratorium (HAY Diagnostics) verplicht is dit te melden bij de GGD. Je hebt ons hiervoor je actieve toestemming gegeven.

Vergeet niet je legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart, rijbewijs is niet voldoende) en je mondmasker mee te nemen en kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat.

Op locatie meld je je aan bij de inschrijfbalie: je laat jouw ID zien en jouw testcode wordt aangemaakt. Nadat je bent getest, ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke gebruikersnaam wanneer jouw monster door ons laboratorium wordt verwerkt. Zodra jouw testresultaat beschikbaar is, ontvang je een sms en e-mail met login-link (results.howareyoudiagnostics.com) waar je het resultaat en certificaat kunt downloaden. Om dit te doen, ontvang je eerst nog een e-mail met het wachtwoord dat nodig is om uw aanmelding te voltooien. Voor een sneltest is deze registratiewijze niet nodig.

Wat bieden wij aan?

Bij onze corona testlocatie in Amsterdam Zuid heb je de keuze uit de volgende betrouwbare en goedkope commerciële testen:

– Antigeen Sneltest (€39,95 of €49,95 inclusief reiscertificaat / testbewijs).

– PCR-test waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€79,95 inclusief reiscertificaat en tijdens daluren voor €75,95 inclusief certificaat)

– PCR-test SPOED waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€119,95 inclusief reiscertificaat), voor 11 uur testen, zelfde dag uitslag

De test wordt altijd afgenomen door medisch getraind personeel. Zowel onze sneltest als onze PCR test zijn door het RIVM gevalideerd. Mede dankzij onze samenwerking met MBO Amersfoort en ROC Utrecht is Coronasnelcheck de goedkoopste aanbieder van PCR en sneltests in Nederland. De locaties en het personeel worden allemaal regelmatig gecontroleerd op de juiste medische werkwijze (conform RIVM-richtlijnen) door een onafhankelijke inspecteur van de GGD.

Resultaat en reiscertificaat

Na een PCR-test ontvang je uiterlijk de volgende avond het resultaat van de test.  Via de portal results.howareyoudiagnostics.com kun je het testresultaat bekijken. Bij een corona sneltest ontvang je binnen 1 uur het testresultaat en certificaat per email.

In veel landen is er nu een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve PCR-test met medisch certificaat is meestal nodig om het land in te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden. Soms volstaat een bewijs van een negatieve sneltest of wordt dit zelfs aanvullend vereist.

Met een reiscertificaat kun je onder andere reizen naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zwitserland, etc etc. Wij bieden ook de mogelijkheid tot dit testcertificaat, inclusief bij de PCR test en voordelig en eenvoudig aanvullend te bestellen bij een sneltest. Het reiscertificaat van de PCR test is op te halen via de portal in het Engels. Het reiscertificaat of testbewijs van een sneltest wordt naar je gemaild. Volg uiteraard altijd de adviezen van de rijksoverheid op. Voor de laatste ontwikkelingen rondom de reisinperkingen kunt u terecht op hun website.

Omgeving

Op Johannes Verhulsstraat 63 was een makelaarskantoor gevestigd. Momenteel functioneert het pand als testlocatie. Johannes Verhulststraat (vernoemd naar de beroemde componist) nummer 63 bevindt zich halverwege het Cornelis Schuytplein en de Jacob Obrechtsstraat, op de hoek met de Banstraat. Deze locatie in Amsterdam Zuid is gunstig gelegen voor mensen uit alle delen van Amsterdam Oud-Zuid, rondom het Vondelpark, het Museumkwartier en de Apollobuurt tot aan het Olympisch Stadion. Ook voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam West, Buitenveldert en Amstelveen is deze locatie goed te bereiken.

Bereikbaarheid

Deze testlocatie in de Johannes Verhulststraat is te bereiken met tram 2 (Centraal Station – Nieuw Sloten) vanaf de halte Cornelis Schuystraat. Vanaf hier is het 2 minuten lopen. Vanaf Station Zuid-WTC komt u met tram 5 (Jordaan – Amstelveen Stadshart) het dichtst in de buurt, vanaf halte Museumplein is het 4 minuten lopen. In de buurt is er veel parkeergelegenheid. Mocht er onverhoopt geen plek zijn, dan kun je parkeren in het Q-park Museumplein.