Testlocatie Amsterdam Noord

Drive In & Walk In

Johan van Hasseltweg 51 – Amsterdam

Maandag t/m vrijdag 08:30-15:00

Ook voor gemeente Zaandam, Volendam, Landsmeer en Purmerend

Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

U

Hoe kom ik er?

Bij onze corona testlocatie in Amsterdam Noord kun je elke werkdag terecht voor een corona PCR of sneltest tegen een voordelig tarief. Deze locatie is het beste te bereiken met de auto (drive in), maar het kan uiteraard ook te voet of met de fiets. Ook voor mensen uit de gemeenten Zaandam en Purmerend is deze locatie goed gelegen. Voor mensen zonder een auto functioneert deze testlocatie in Noord als een Walk In testlocatie. 

LET OP: de testlocatie bevindt zich aan de achterkant van het gebouw aan de Johan van Hasseltweg 51! 

 

t

Hoe werkt het?

Iedereen is welkom op onze corona testlocatie in Amsterdam Noord, maar maak wel eerst een afspraak via de website. Betaal vooraf gemakkelijk en veilig via iDeal of creditcard, voor de laagste prijs in Nederland.  Via de mail ontvang je dan een afspraakbevestiging. Download voor een PCR test ook voor je komst de app ‘consentry’ op je telefoon. Deze wordt gebruikt om je te informeren over het testresultaat en om het reiscertificaat toe te sturen. Je test wordt aan deze app gekoppeld en je persoonlijke gegevens blijven op je toestel (ze worden dus niet op een server van het laboratorium Bright Labs/Healthmark of consentry opgeslagen). Er is een uitzondering hierop: wanneer je test positief is, dan is ons laboratorium (Bright Labs/Healthmark) verplicht dit te melden bij de GGD. Hiervoor heb je dan zelf ook vooraf actief toestemming gegeven. Dit geldt ook voor een positieve sneltest. Het certificaat van een negatieve sneltest wordt per email verzonden.

Neem het ID-bewijs waarmee je gaat reizen (je paspoort of ID-kaart, een rijbewijs is niet voldoende) en een mondkapje en wees op tijd (niet te vroeg en niet te laat) op de testlocatie in Amsterdam Noord.

Zodra je aankomt op onze testlocatie in Amsterdam Noord registreer je je bij de registratiebalie: je laat je ID zien en voor de PCR test scan je de QR-code die onze tester aan je geeft. Je vult alle gegevens in en registreert je. Je laat aan onze tester je registratie zien en dan word je getest. Voor een sneltest is deze registratiewijze niet nodig.

Wat bieden wij aan?

Bij onze corona testlocatie in Amsterdam Noord heb je de keuze uit de volgende betrouwbare en goedkope commerciële testen:

– PCR-test waarbij een neus- en keelswab wordt afgenomen (€85,= inclusief reiscertificaat en tijdens daluren voor €79,= inclusief certificaat)

– Antigeen Sneltest (€40,- of €55,= inclusief reiscertificaat) en een ondiepe neustest voor €45,- (inclusief reisverklaring €60,-).

De test wordt altijd afgenomen door medisch getraind personeel. Zowel onze sneltest als onze PCR-test zijn door het RIVM gevalideerd. Mede dankzij onze samenwerking met MBO Amersfoort en ROC Utrecht is Coronasnelcheck de goedkoopste aanbieder van PCR en sneltests in Nederland. De locaties en het personeel worden allemaal regelmatig gecontroleerd op de juiste medische werkwijze (conform RIVM-richtlijnen) door een onafhankelijke inspecteur van de GGD.

Resultaat en reiscertificaat

Na een PCR-test ontvang je uiterlijk de volgende avond het resultaat van de test.  Via de app consentry kun je het testresultaat bekijken. Bij een corona sneltest ontvang je binnen 15-30 minuten het testresultaat per SMS. Zorg er voor dat je controleert of je een SMS binnen hebt gekregen, soms staat het pushbericht dat er een SMS is binnengekomen niet aan.

In veel landen is er nu een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve PCR-test met medisch certificaat is meestal nodig om het land in te mogen reizen en verplichte quarantaine te vermijden. Soms volstaat een bewijs van een negatieve sneltest of wordt dit zelfs aanvullend vereist.

Met een reiscertificaat kun je onder andere reizen naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zwitserland, etc etc. Wij bieden ook de mogelijkheid tot dit testcertificaat, inclusief bij de PCR test en voordelig en eenvoudig aanvullend te bestellen bij een sneltest. Het reiscertificaat van de PCR test is op te halen via de app in het Engels met de uitslag in 8 verschillende talen (NL/EN/FR/DE/IT/ES/PL/RU). Het reiscertificaat of testbewijs van een sneltest wordt naar je gemaild. Volg uiteraard altijd de adviezen van de rijksoverheid op. Voor de laatste ontwikkelingen rondom de reisinperkingen kunt u terecht op hun website.

Omgeving

Onze locatie op de Johan van Hasseltweg in Amsterdam Noord bevindt zich op een bedrijfsterrein met verscheidene soorten restaurants en diensten. De straat is vernoemd naar Civiel Ingenieur Johan van Hasselt en vormt de drukste verkeersweg van Amsterdam Noord. Deze testlocatie ligt onder andere in de buurt van Landsmeer, Tuindorp Oostzaan en Zaandam.

Bereikbaarheid

De testlocatie in Noord is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Met metro 52 reis je naar de metrohalte Noorderpark, vanaf daar bevindt onze testlocatie zich op 10 minuten loopafstand. Met bus 38 reis je gemakkelijk naar de halte Hamerstraat. Vanaf daar is het enkel 5 minuten lopen naar de testlocatie. Ook vanuit Zaandam of Purmerend is het nog goed aan te rijden (met resp. 14 en 18 minuten rijtijd).