Zakelijk

Coronatest voor bedrijven

Coronasnelcheck biedt de mogelijkheid voor zowel werkgevers als werknemers om zich te laten testen op het coronavirus (SARS-CoV-2). Wij hebben 8 verschillende locaties waarop werkgevers en personeel zich kunnen laten testen: Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Laren en Haarlem. Ook bieden wij maatwerk tests aan op locatie.

Voor wie?

De coronatests voor bedrijven zijn geschikt voor iedereen die er voor wil zorgen dat zijn/haar collega’s gezond blijven. Door je personeel en/of bezoekers te testen voorkom je verdere verspreiding van het coronavirus (SARS-CoV-2) en zorg je voor een fijne, veilige werkomgeving.

Hoe werkt het?

Bij coronasnelcheck heb je de keuze uit een NAAT (PCR)-test en een sneltest (antigeentest). Bij een PCR-test wordt een neus-en keelswab of een speeksel-afname gebruikt. De PCR-test wordt vooral gebruikt om aan te tonen of iemand besmet is met het coronavirus en de sneltest wordt vooral gebruikt om aan te tonen of iemand besmettelijk is voor anderen. Voor beide testen kunnen we indien gewenst een testbewijs of (reis)certificaat leveren. Over het algemeen krijg je de PCR testuitslag uiterlijk voor 22 uur ’s avonds (reguliere PCR: de ene dag testen, de volgende dag ’s avonds de uitslag; spoed PCR, ’s ochtends voor 11 uur testen, op dezelfde dag ’s avonds voor 22 uur de uitslag). Onze PCR-testen en het laboratorium zijn ISO-gecertificeerd en door het RIVM goedgekeurd. De uitslag van een sneltest krijg je binnen 15-30 minuten. De efficiëntie ligt rond de 98%, dat wil zeggen dat bij een negatieve testuitslag het 98 % zeker is dat je niet besmettelijk bent met het coronavirus (SARS-CoV-2). Wij maken voor de sneltest gebruik van de door het RIVM-gevalideerde antigeen testen van de merken Roche en Abbott.

Interesse?

We werken inmiddels voor een groot aantal bedrijven waar we op locatie testen of er wordt getest bij een van onze testlocaties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij alle mogelijkheden kunnen doornemen. We vullen elke aanvraag, in nauw overleg met de klant, tailormade en zo flexibel mogelijk in. Contacteer ons op info@coronasnelcheck.nl om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

We werken o.a. voor: Pon Holdings, Warner Bros, Talpa Entertainment Producties, Endemol Shine, Hollands Licht, MBO Amersfoort, Tommy Hilfiger, Big Shots, Sterrk, ROC Midden Nederland, Volkswagen, Triott, Bijenkorf, Tumble ‘n Dry, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, The Sting, PVH Studios, Spark Productions, Every “Inch, Indie, Wunderman Thompson, The Next Chapter, Big Bazar, Siebel, Creative Clicks, Heesen Yachts en de Ministeries van Defensie en Justitie & Veiligheid.